Sada možete instalirati Android 10 na iPhone 7 i 7 Plus


Ekipa developera iz Corelliuma očigledno nije imala drugog posla u životu kada je odlučila razviti projekt Sandcastle, koji je usmeren instaliranju operativnog sistema Android na iPhone.

U ovom trenutku njihov "hack" funkcioniše samo na iPhone-u 7, iPhone-u 7 Plus i iPad Touchu, a obzirom da se radi o beti možete očekivati da vam neke stvari neće raditi kako treba ako odlučite na svoj iPhone instaliraju Google-ov operativni sistem.

Kao što developer objašnjava, Android 10 se može dobro instalirati na iPhone 7, ali nećete imati podršku za GSM i Bluetooth, ali ćete moći koristiti Wi-Fi za spajanje na Internet.

Pored toga nećete na iPhone-u moći da koristite Google-ove aplikacije, niti bilo koje druge programe koji koriste Google Mobile Services. Sve druge aplikacije će vam raditi kada ih preuzmete iz drugih online prodavnica ili ako koristite neke APK instalere.

Druga stvar koju trebate da znate je da instaliranje Android-a na iPhone pomoću Project Sandcastela nije trajno "flashovanje" operativnog sistema, jer kada restartujete iPhone, instalacija Androida će se izgubiti i uređaj će ponovno raditi na iOS-u.

Corellium kaže da će projekt uskoro podržavati više modela iPhone-a.

Ako nemate šta da pametno radite sa svojim iPhone-om 7 i želite da vidite kako na njemu radi Android, posetite ovaj link.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.