Samsung Galaxy A41 na prvim renderima


Zahvaljujući poznatom leakeru OnLeaks-u dostupni su renderi još jednog modela iz Samsung-ove Galaxy A serije pametnih telefona. Ovaj put to je pametni telefon Samsung Galaxy A41 iz niže srednje klase.

Sudeći prema renderima Galaxy A41 će imati Infinity-U ekran sa waterdrop notchom za selfie kameru, dok je sa zadnje strane vidljiva trostruka kamera pozicionirana u levom gornjem uglu (u uspravnom rasporedu) sa LED flashom sa desne strane.

Senzor otisaka prstiju nije vidljiv pa je moguće da će biti implementiran senzor otisaka prstiju ispod ekrana ili će pak biti omogućeno otključavanje prepoznavanjem lica. S donje strane vidljiv je USB Type-C priključak, 3,5-milimetarski priključak za slušalice i otvori za zvučnik. Dimenzije uređaja iznose 150 x 70 x 7,9 milimetara.



Što se tiče onoga što je poznato od ranije je da se Galaxy A41 bazira na MediaTek-ovom Helio P65 SoC-u, 4 GB RAM-a, 64 odnosno 128 GB interne memorije i trostrukoj zadnjoj kameri koja se bazira na glavnom 48-megapikselnom senzoru u kombinaciji sa 2-megapikselnom makro kamerom.

Selfie kamera se bazira na 25-megapikselnom senzoru, a baterija ima kapacitet od 3500 mAh (sa podrškom za brzo punjenje od 15 W). Operativni sistem je Android 10. Nije poznato kada bi se ovaj pametni telefon trebao službeno pojaviti na tržištu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.