Samsung Galaxy A41 sa trostrukom kamerom, IP68 i AMOLED ekranom


Rastućem broju pametnih telefona kompanije Samsung koji smo spominjali na našim stranicama sada se pridružio i novi član niže srednje klase iz Galaxy A serije.

Službeno je predstavljen pametni telefon Samsung Galaxy A41 koji je u početnoj fazi dostupan samo na japanskom tržištu (stoga je vidljiv naziv japanskog operatera Docomo na priloženim fotografijama).

Galaxy A41 donosi 6,1-inčni Super AMOLED Infinity-U FHD+ 20:9 ekran sa waterdrop notchom za 25-megapikselnu selfie kameru. Sa stražnje je strane dostupna trostruka kamera koja se bazira na glavnom 48-megapikselnom senzoru, kojem je pridružen jedan 8-megapikselni širokougaoni senzor i jedan 5-megapikselni senzor koji fotografijama daje dubinu.

Takođe, valja spomenuti senzor otisaka prstiju ispod ekrana, IP68 sertifikaciju, MediaTek-ov Helio P65 SoC, 4 GB RAM-a, bateriju od 3500 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 15 W i 64 GB interne memorije za skladištenje podataka (proširive microSD karticama).



Operativni sistem je Android 10 u kombinaciji sa One UI 2.0 interfjsom. U prodaju stiže u crnom, plavom i belom izdanju, na japanskom se tržištu očekuje u junu, dok početak prodaje na ostalim tržištima za sada nije definisan.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.