Stigao Oppo Watch sa EKG-om i u dve veličine


Kompanija Oppo konačno je i službeno uz pametni telefon Find X2 predstavila i svoj prvi pametni sat. To je Oppo Watch sa minimalnim ivicama oko AMOLED EKRANA sA gustoćom piksela od 326 tAčaka po inču te 100% pokrivenošću DCI-P3 spektra boja.

Sat je dostupan u dve veličine, 1,6-inčnoj i 1,9-inčnoj I sadrži aluminijumsko kućište sa dva dugmeta za upravljanje uređajem. Sat podržava veći broj različitih aktivnosti, prati san korisnika, otkucaje srca i nešto što se ređe viđa na tržištu, sadrži elektrokardiogram (EKG).



Što se tiče ostalih funkcija Oppo Watch se bazira na Snapdragon Wear 2500 platformi uz Apollo 3 koprocesor, 8 GB interne memorije za pohranu podataka, dok integrisana baterija ima podršku za Watch VOOC tehnologiju brzog punjenja koja dostiže 50% napunjenosti nakon 17 minuta.

Autonomija baterije iznosi 40 sati normalnog korišćenja i maksimalno 21 dan, a može se optimizovati balansiranjem između Wear čipa i Apollo koprocesora. Što se tiče povezivosti korisnicima je na raspolaganju podrška za GPS, NFC i Bluetooth 4.2.

Službena prodaja sata u Kini započinje 24. marta, 46-milimetarska verzija koštati će oko 288, a 41-milimetarska inačica oko 215 američkih dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.