Xiaomi predstavio Black Shark 3 i 3 Pro telefone za igrače


Sve popularniji segment među pametnim telefonima je onaj namenjen igračima, pa se i kineski Xiaomi uključio u trku. Kompanija je predstavila svoje Black Shark 3 i Black Shark 3 Pro telefone za igrače.

Black Shark 3 Pro kao jači model dolazi sa AMOLED ekranom dijagonale 7,1-inča uz osveženje slike od 90 Hz i QHD+ rezoluciju, dok Black Shark 3 model ima ekran dimenzija 6,67-inča uz FHD+ rezoluciju. Telefone pokreće Qualcomm Snapdragon 865 čipset uz mogućnost izbora između 8 ili 12 GB radne memorije, te od 128 do 512 GB prostora za skladištenje podataka, u zavisnosti od modela.

Radi se o telefonima sa 5G podrškom, a opremljeni su sa sistemom trostruke kamere glavnog senzora od 64 MP, zajedno sa 13 MP ultra-širokim i 5 MP senzorom dubine, dok prednja kamera ima senzor od 20 MP. Mala je razlika u kapacitetima baterija, pa tako Pro model ima bateriju od 5.000 mAh, dok Shark 3 model ima bateriju od 4.720 mAh. Telefoni su trenutno dostupni samo na kineskom tržištu po cenama od oko 500 dolara za najjeftinji Shark 3 model, dok početna cena Shark 3 Pro modela kreće od oko 680 dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.