Disney Plus dosegao 50 miliona pretplatnika


Disney-ev novi video streaming servis Disney+ dosegao je brojku od 50 miliona pretplatnika širom sveta u samo pet meseci od kako je lansiran.

To je gotovo dvostruko više pretplatnika u odnosu na februar ove godine kada ih je bilo 26,5 miliona, što se naravno dovodi u vezu sa širenjem usluge na sve više evropskih država, ali i sa širenjem pandemije koja je mnoge ljude vezala uz svoje domove.

Tačnije rečeno, krajem prošlog i početkom ovog meseca Disney Plus je postao dostupan u 7 evropskih država - Velikoj Britaniji, Irskoj, Nemačkoj, Italiji, Španiji, Austriji i Švajcarskoj, a ovih dana bi trebao da proraditi i u Francuskoj.

Što se tiče Srbije i drugih država Evrope, najraniji termin dolaska kod nas bi mogao biti oktobar ili novembar ove godine, a 2021. bismo gotovo sigurno mogli uživati u ekskluzivnim Disney-evim filmovima i serijama poput Mandaloriana, odnosno sadržajima iz produkcije Disney-a, Pixara, Star Warsa i National Geographic-a. Kada će biti dostupan u našem regionu možete s vremena na vreme proveriti na ovom linku.

Cena mesečne pretplate u Evropi iznosi 6,99 evra, a godišnje 69,99 evra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.