Galaxy S9 i Note 9 na kraju ipak neće dobiti One UI 2.1?


Iako je odavno poznato da kupci Samsung-ovih telefona mogu računati na maksimalno dve godine softverskih nadogradnji, nedavno se pojavio tračak nade da bi ovog puta moglo da bude drugačije. Naime, pojavila se informacija iz službenih Samsung-ovih izvora kako će serije Galaxy S9 i Galaxy Note9 dobiti uskoro nadogradnju na korisnički interfejs One UI 2.1.

Podsetimo, reč je o najnovijoj verziji korisničkog interfejsa kojeg Samsung isporučuje sa najnovijom serijom pametnih telefona – Galaxy S20. Vlasnici godinu dana starijih uređaja (Galaxy S10 i Galaxy Note10) istu nadogradnju su počeli da primaju na svoje uređaje pre nekih nedelju dana, kada se pojavila i informacija o skorom dolasku One UI 2.1 interfejsa i na flagshipe iz 2018. godine.



Ali, sada jedan drugi izvor, takođe sa službenog Samsung-ovog foruma govori kako od najavljene nadogradnje neće biti ništa, odnosno da nije planirana za telefone iz 2018. godine makar bila reč o flagshipima koji su hardverski dovoljno moćni da bez problema poguraju One UI 2.1, kao što su najpre One UI 1.0, a potom i One UI 2.0.

Ali, kako su serije Galaxy S9 i Galaxy Note9 predstavljene u februaru 2018. godine, dakle pre malo više od dve godine, više i nije realno očekivati nove nadogradnje softvera, već samo bezbednosne nadogradnje koje će stizati još neko vreme. Dakle, na Android 11 ne računajte, njega će dobiti samo Galaxy S10 i noviji uređaji.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.