Google Pixel Buds 2 slušalice službeno stigle na tržište


Put Google Pixel Buds 2 true wireless slušalica na tržište bio je trnovit od kada su najavljene u oktobru prošle godine. U međuvremenu već su se pojavile glasine o njegovom nasledniku, Google Pixel Buds 3 slušalicama.

Da se nešto zbiva što se tiče predstavljanja Pixel Buds 2 slušalica otkriva nova besplatna aplikacija Google Pixel Buds na Play Store-u što je sugerisalo da se bliži dan službenog predstavljanja slušalica što se na kraju i dogodilo.

Inače aplikacija omogućava spajanje između predstavljenih slušalica i pametnih telefona (za povezivanje je dovoljno pritisnuti posebno dugme za uparivanje na slušalicama i potvrditi uparivanje na pametnom telefonu). Donosi nove funkcije koje se vežu uz Pixel Buds 2 kao što je prilagodljivi zvuk, upravljanje Google Assistent-om, funkcija lociranja slušalica, glasovne notifikacije te pregled napunjenosti baterije na slušalicama.

Aplikacija dolazi predinstalirana u najnovijim modelima Pixel pametnih telefona, gde je prisutna unutar opcija za upravljanje Bluetooth-om.

Same slušalice imaju autonomiju od 5 sati prilikom reprodukcije sadržaja i 2,5 sati pri obavljanju poziva, a samo je 10 minuta u kutijici za slušalice dovoljno za dodatnih 2 sata reprodukcije sadržaja i 1 sat razgovora.

Na tržištu će se pojaviti sa cenom od 179 dolara, najpre u Clearly White izdanju, a potom i u ostalim bojama kao što su Oh So Orange, Quite Mint i Almost Black. Točan datum dolaska ovih slušalica na evropsko tržište za sada nije poznat (za sada su službeno predstavljene samo u SAD-u). Prva generacija Pixel Buds slušalica predstavljena je u oktobru 2017. godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.