HTC se vraća iz mrtvih sa novim Desire smartphoneom


Dobro je poznata priča oko tajvanske kompanije HTC i njihovih još uvek aktuelnih finansijskih problema. U poslednje vreme kompanija nije gotovo uopšte bila prisutna na tržištu pametnih telefona nakon što njihovi blockchain Exodus pametni telefoni nisu postigli veće uspehe niti popravili finansijsku sliku kompanije.

Tom tržištu nameravaju da se vrate tokom 2020. godine sa jednim modelom srednje klase, a to je Desire 20 Pro.

Leaker LlabTooFeR čiji su dosadašnje informacije o HTC-u gotovo uvek bile tačne ističe kako će novi HTC-ov uređaj imati ekran vrlo tankih ivica odnosno nekakvu inačicu "edge-to-edge" ekrana po uzoru na izgled kakav imaju OnePlus 8 i Xiaomi Mi 10, a sa zadnje strane će biti dostupna višestruka kamera poređana ponovno po uzoru na spomenute OnePlus 8 i Xiaomi Mi 10 uređaje, a tu je i 3,5-milimetarski priključak za slušalice.

Ipak ne radi se o uređaju više klase s obzirom da će sadržati sada već zastareli Qualcomm-ov Snapdragon 660 čip, uz 6 GB RAM-a i operativni sistem Android 10. Te funkcije izvučene su s internet stranice Geekbench gde se ovaj mobilni uređaj pojavio pod kodnim imenom HTC 2Q9J10000.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.