Microsoft objavio detalje o radu aplikacija na njihovom Android telefonu


Uređaj Surface Duo jedan je od najambicioznijih novijih projekata Microsoft-a u poslednje vreme, ne samo zato što se radi o preklopnom uređaju sa dva ekrana, već i stoga što je to prvi hardverski ulazak Microsoft-a na Android tržište.

S obzirom da bi Surface Duo trebao da stigne na tržište još ove godine, Microsoft malo po malo objavljuje detalje o njemu, kako bi korisnike, ali i developere aplikacija mogao pripremiti na njegov dolazak. Tako je sada objavio jedan detalj vezan uz modove ekrana koji će podržavati novi uređaj, s obzirom da će telefon raditi sa različitim orijentacijama ekrana.

Microsoft kaže da će aplikacije raditi na uređaju u portretnom i landscape modu, kako na jednom ekranu, tako i na oba. Drugim rečima, bez obzira na to kako koristili Surface Duo, sve aplikacije na njemu će moći koristiti čitav (dvostruki) ekran ukoliko će to korisnik želeti.

Microsoft je najavio da bi Duo trebao da izađe uoči novogodišnjih praznika ove godine, ali pitanje je hoće li rok izlaska pomeriti zbog pandemije COVID-19 koronavirusa.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.