Xiaomi predstavio novi bežični miš


Xiaomi je predstavio novi bežični miš Mi Elegant Mouse Metallic Edition koji funkcioniše i putem Bluetooth veze tako i putem bežičnog prijemnika na frekvenciji od 2,4 GHz.

Moći će se nabaviti od 9. aprila sa cenom od 14 američkih dolara i biće dostupan u dve boje, crnoj i sivoj. Mi Elegant Mouse Metallic Edition predstavlja fuziju Xiaomi-jevih prethodnih modela miševa kao što su Mi Wireless Mouse 2 sa kraja prošle godine i Mi Portable Mouse modela iz 2016. godine.

Novi miš karakterizuje završni sloj od anodizovanog metala što produžava čvrstinu proizvoda i čini površinu miša otpornijom na otiske. Moguće ga je spojiti sa dva uređaja odjednom, a fotoelektrični senzor od 1000 DPI osiguratće zadovoljavajuće iskustvo korišćenja.

Što se tiče podržanih uređaja spominje se Windows od Windows 7 do Windows 10, macOS od verzije 10.10 pa nadalje, Android od verzije 5.0 nadalje i iPadOS od verzije 13.4. Napaja se pomoću AA baterije, a autonomija mu iznosi 9 meseci putem Bluetooth-a i 12 meseci putem bežičnog prijemnika.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.