Da li je ovo prvi Microsoft-ov Android telefon?


Tokom ove godine Microsoft bi trebao da lansira svoj pametni telefon sa dva ekrana Surface Duo sa Windows-om, a potom navodno i model druge generacije koji će biti prvi koji će raditi na Android OS-u.

Procurele specifikacije novog modela ukazuju da uređaj neće raditi na Microsoft-ovom operativnom sistemu Windows 10X koji je ekipa iz Redmonda razvila upravo za uređaje sa dva ekrana, a najnoviji "ekskluzivni" video koncepta u poodmakloj fazi koji je objavila ekipa sa nemačkog portala Ratenzahlung-Online navodno predstavlja uređaj kakav bi se trebao naći na tržištu, kao što možete videti u ovom videu.



S obzirom da je u igri puno toga još u varijablama "navodno", "verovatno" i "gotovo sigurno", bez da je Microsoft išta službeno potvrdio, teško je reći održava li video autentični završni koncept uređaja ili su Nemci samo dobri u izradi rendera, pa treba pričekati vest koja će doći direktno iz Redmonda.

Veliko je pitanje i hoće li Microsoft taj uređaj uopšte predstaviti tokom ove godine, s obzirom da je prvi model Surface Duo telefona najavio tek za ovogodišnje novogodišnje praznike.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.