Huawei P30 Pro New Edition sa 256GB memorije i Google servisima u Nemačkoj za 749€


U Nemačkoj se pojavio Huawei P30 Pro New Edition opremljen novom bojom, više memorije i što je najvažnije Google Play servisima.

Od maja prošle godine na ovamo, Huawei-u je uskraćen pristup Google Play servisima pa su svi njihovi uređaji koji do tada nisu dobili sertifikat, umesto Play Store-om opremljeni Huawei AppGallery prodavnicom i HMS servisima.

Koliko god Huawei P40 serija bila dobra i bez Google servisa, Huawei će ih van Kine pod tim uslovima teško prodavati. Toga su naravno i sami svesni pa kako bi ublažili posledice i ostali aktualni, u top segmentu će sad ponuditi prošlogodišnji P30 Pro osvežen novom bojom, sa više data memorije ali sa Google Play Store-om i servisima.

Pretprodaji Huawei P30 Pro New Edition uređaja u Nemačkoj kreće 15. maja po ceni od 749€. Imaće isti 6.47 OLED ekran, Kirin 980 sa 8GB RAM-a kao i quad kameru na leđima sa 40MP glavnom, širokougaonom i onom periskopskom koja osigurava 5x optički zoom.

Novost je 256GB data memorije u osnovnom modelu kao i silver frost boja kućišta pozajmljena sa P40 Pro.

Osim značajno niže cene od one po kojoj se prošle godine prodavao originalni P30 Pro, Huawei u Nemačkoj uz P30 Pro New Edition na poklon nudi i Freebuds 3 slušalice kao i značajan popust na Watch GT 2 za samo 99€.

Da li će ga biti i kod nas i po kojoj ceni, za sada ne znamo, ali svakako zvuči kao atraktivna kupnja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.