Nokia 9.3 PureView navodno sa 8K videom i ekskluzivnim Zeiss efektima


Iako je Nokia 9.3 PureView do sada odlagana nekoliko puta, HMD od nje navodno nije odustao. Sveže, ali i dalje neslužbene informacije, sada najavljuju 8K kameru i neke specijalne Zeiss efekte.

Kad se o njoj počelo šuškati, Nokia 9.3 je trebala da nosi drugačije ime, a trebala je da bude pokretana drugim čipom. Kako vreme prolazi, a uređaj biva odlagan zbog raznih razloga, menja se i njena konačna lista specifikacija.

Snapdragon 855 je zamenjen aktuelnijim Snapdragon-om 865 jer ponavljati grešku koju su učinili sa prethodnicom zaista ne bi imalo smisla.

Što se kamera tiče, saznaje se da će glavnu reč imati 108MP kamera s pixel binning tehnologijom. Njihovi inženjeri navodno rade na uštimavanju Pro i Noćnog režima snimanja, koji bi trebao da bude bolji zahvaljujući sabijanju piksela i OIS-u.

Nokia 9.3 će navodno snimati i 8K video zapise, što postaje sve modernije.

Spominju se i neki "ekskluzivni Zeiss efekti", ali ne znamo još šta tačno znače. Znamo samo da će tu ekskluzivu koju su do sada imali sa Zeiss-om uskoro zamrčiti Sony, koji je nedavno najavio Zeiss kamere na svojim telefonima.

U svakom slučaju, ako ste jedni od onih koji čekaju Nokiu 9.3, čekaćete je još. Navodno do avgusta ili čak septembra ove godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.