YouTube će podsećati korisnike kada je vreme za spavanje


YouTube obiluje raznovrnim video zapisima i zbog toga je popularan među korisnicima koji često izgube pojam o vremenu kada ih gledaju i kasno idu na spavanje i budu iscrpljeni i pospani. Da bi se to izbeglo tim iz YouTube-a odlučio je da uvede novu opciju na telefonima koja podseća ljude kada je vreme spavanja.

BBC piše da YouTube zapravo promoviše "digitalni wellnes" i reč je o jednoj vrsti podsetnika koji se aktivira tokom korišćenja YouTube-a i automatski prekida video sa obaveštenjem da je vreme za spavanje.

Ova opcija je napravljena za Android telefone, a kako biste je aktivirali, morate otići u podešavanja na YouTube-u i uključite opciju "remind me when it's time for bed" (podseti me kada je vreme spavanja).

Nakon toga se nudi još jedna mogućnost, a to je da osoba može izabrati u koliko sati želi da je YouTube obavesti, možda dok gleda video ili ipak nakon što se završi.

Isto kao i kod alarma, podsetnik se može odgoditi (snooze), ali će se nastaviti aktivirati u jednakim vremenskim periodima nakon toga.

Iz YouTube-a su naveli da su ovu opciju osmislili kako bi omogućili ljudima kvalitetan san i upozorili ih kada preteruju sa korišćenjem njihove aplikacije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.