Zaposleni Twitter-a mogu da rade od kuće zauvek


Najnoviji potez Twitter-a jasno demonstrira kako će promene u načinu rada koje su bili prisiljeni da uvedu zbog mera ostanka kod kuće, u potpunosti promeniti poslovanje nakon koronavirusa.

Twitter je naime u svojem blog postu objavio da da će zaposlenima koji to žele, omogućiti da ostanu da rade od kuće zauvek.

Odluka o ovome je doneta nakon što su se, kako kažu, mere rada od kuće koje su preduzeli zbog "lockdowna", pokazale kao veoma uspešne, što znači da su njihovi zaposleni od kuće obavljali posao na odličan način.

Takođe navode kako zaposlene u Twitteru neće terati na rad od kuće, već će im to biti ponuđeno kao opcija, pa će se oni koji to žele, moći vratiti u kancelarije kada se ponovo otvore.

"Proteklih nekoliko meseci se pokazalo da možemo da funkcionišemo na taj način. Stoga, ukoliko su naši zaposleni u situaciji koja im omogućava rad od kuće i ako tako žele da nastave da rade zauvek, mi ćemo im to omogućiti", piše potpredsednica Twitter-a Jennifer Christie na službenim blogu kompanije.

Twitter širom sveta zapošljava oko 4000 zaposlenih, a svi rade od kuće od marta ove godine. U ovom trenutku ne planiraju otvaranje kancelarija pre septembra.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.