Dosadili su vam zakrivljeni ekrani? Galaxy Note 20 možda dolazi sa ravnim


Kad je Samsung prvi put lansirao uređaj sa zakrivljenim ekranom na ivicama, mišljenja su odmah bila podeljena. Jedni su bili oduševljeni, uglavnom dizajnom, dok je određeni broj korisnika prigovarao na ergonomiju takvog uređaja, ali i povećanu osetljivost ekrana na oštećenja, što je objektivan problem.

Ostali proizvođači su Samsung sledili u stopu, počeli su da lansiraju uređaje sa zakrivljenim ekranima i to mahom one u top klasi. Ovo ludilo je uskoro zahvatilo praktično celu industriju, a jedini koji se tome odupro je Apple.

U međuvremenu je Samsung smanjivao stepen zakrivljenja i uređaji su postali upotrebljiviji, da bi na poslednjem modelu Galaxy S20 Ultra to zakrivljenje postalo gotovo neprimetno.

Tako sada najnovije glasine sugerišu da će nadolazeći Galaxy Note 20 stići sa potpuno ravnim ekranom, što svakako pozdravljamo, jer je tek olovku nezgodno koristiti na zakrivljenom ekranom. S druge strane, iste glasine najavljuju da će veći model – Galaxy Note 20+, odnosno Galaxy S20 Ultra (zavisno kako će ga Samsung nazvati), ipak zadržati zakrivljeni ekran. Iskreno se nadamo da se to neće dogoditi, odnosno da će to zakrivljenje biti minimalno, barem kao na spomenom Galaxy S20 Ultra.

Predstavljanje Note-a 20 i njegovog većeg brata možemo očekivati u avgustu, ali zbog pandemije Koronavirusa, događaj bi se mogao održati online.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.