DxOMark ocenio iPhone SE 2020


DxOMark je objavio svoju ocenu kamera najsvježijeg iPhone modela kojeg trenutno možete nabaviti. iPhone SE 2020 opremljen je samo sa dve kamere, a od DxO ekipe dobio je 101 bod, a za selfie kameru 84.

Retro dizajn, pozajmljen je od iPhone-a 8. U suštini, reč je o identičnom telefonu, ali s najnovijim čipom iz Apple-a, koji ga čini jednim od najbržih telefona na tržištu.

Za mnoge je on "prevara" i "porez na budale", ali to su oni koji ili mrze sve Apple ili su do sada imali iPhone noviji od iPhone-a 8. Svima onima koji su zadovoljni svojim iPhone-om 6 ili 6s i ne bi ga menjali nikad, iPhone SE 2020 je ono što (ne)traže.

iPhone SE 2020 za današnje pojmove ima prilično "bednu" konfiguraciju kamera. Jednu pozadi i jednu napred, ali u stvarnosti su te kamere više nego u redu. Rekli bi idealne za one koji povremeno fotkaju.

DxOMark, danas najpoznatiji ocenjivač kamera modernih telefona, provukao je sada i iPhone SE 2020 kroz šake. Ocenili su ga sa 101 bodom za zadnju kameru i 84 za selfie kameru.

U poređenju sa 128 bodova koje je dobio vodeći Huawei P40 Pro, 122 boda koje je na 7. mestu dobio Galaxy S20 Ultra, pa čak i 119 koje je dobio OnePlus 8 Pro, to je daleko.

Uglavnom, svideo im se autofokus glavne 12MP kamere na leđima iPhone SE 2020 telefona, a kao slabu tačku ističu šum u zahtevnijim uslovima.

Detaljnu recenziju kamere možete pročitati na DxOmark stranicama,

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.