HTC predstavio HTC U20 5G i HTC Desire 20 Pro


Ređajući gubitke godinu za godinom, HTC je deo kapaciteta prodao Google-u i od tada preživljava proizvodeći njegove Pixel telefone, ali čini se da se ove godine odlučio na svojevrstan povratak jer je lansirao dva nova modela.
Prvi predstavljen je HTC U20 5G, uređaj sa 6,8-inčnim ekranom, pokretan Snapdragon 765 procesorom sa integrisanim 5G modemom u kombinaciji sa 8 GB RAM-a, dok interna memorija iznosi 256 GB. Tu je i 5000 mAh baterija sa podrškom za 18W brzo punjenje, a operativni sistem je Android 10.



Za fotografisanje i snimanje zadužena je četverostruka kamera sa 48 MP primarnim senzorom, kojem društvo čine 8 MP senzor sa širokougaonim sočivom, 2 MP macro kamera i 2 MP senzor dubine.



Drugi uređaj predstavljen je HTC Desire 20 Pro. Dolazi sa 6,5-inčnim ekranom, pokretan je Snapdragon 665 procesorom u kombinaciji sa 6 GB RAM-a, a dolazi sa 128 GB interne memorije proširive microSD memorijskim karticama. Isto kao i veći model donosi 5000 mAh bateriju sa podrškom za 18W brzo punjenje i isti set kamera, a pored toga donosi i 3,5 mm audio jack.

Za sada još nemamo informacija o tome hoće li i kada ovaj uređaj biti dostupan na našem tržištu, niti po kojim cenama.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.