iPhone 12 u čak 6 modela, osnovni već za 549 dolara?


Već neko vreme smo spremni za četiri iPhone 12 modela ove jeseni, ali sad sveže informacije najavljuju čak šest komada. Najjeftiniji iPhone 12 će navodno koštati samo $549, ali će imati LCD ekran.

Četiri iPhone 12 modela smo već nekako prihvatili. Jedan sa 5.4-inčnim, dva s 6.1-inčnim i jedan s 6.7-inčnim ekranom. To je situacija o kojij se šuška već dugo i deluje sasvim realno. Šta ako ih bude čak šest?

Naime, sva četiri iPhone 12 modela prema onome što smo do sada imali prilike da čujemo, imaće OLED ekrane i podršku za 5G povezivanje. Omega LEAKS and RUMORS na Twitter-u sad objavljuje opciju sa još dva modela. Oni bi se od ostatka ekipe razlikovala po izostanku 5G podrške.

Navode se iPhone 12 LTE sa LCD ekranom po ceni od $549 te iPhone 12 Max LTE po ceni od $649.

Za sada je naravno sve na nivou nagađanja, ali kad bi Apple ove jeseni zaista ponudio čak šest iPhone 12 modela, Apple fanovi bi imali veći izbor nego ikad do sada. Mogli bi birati novi iPhone u cenovnom rasponu od $549 pa sve do $1,399.

Upravo je ograničen broj modela Apple-u do sada osiguravao ekskluzivitet, koji ga čini atraktivnim. Da li će se lansiranjem čak šest različitih modela taj imidž raspasti?

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.