Velika OxygenOS nadogradnja za OnePlus 8 i 8 Pro donosi bitna poboljšanja


OxygenOS 10.5.8 i 10.5.10 ažuriranja za OnePlus 8 i OnePlus 8 krenula su u opticaj, a uz majsku bezbednosnu zakrpu donose poboljšanja u radu ekrana, kamere i gomilu optimizacija.

OnePlus 8 i OnePlus 8 Pro sad tako dobijaju nova ažuriranja OxygenOS-a koja na oba modela donose majske bezbednosne zakrpe od Google-a ali na meti imaju i neke prijavljene bugove.

Na listi novosti i optimizacija spominju se poboljšanja u osetljivosti ekrana dodir i uopšteno interakcije sa ekranom. Verovatno su dodatno sredili detekciju slučajnih dodira, što je česta pojava na ekranima tankog okvira.

Optimizovana je animacija otključavanja pa je sad još fluidnija, potrošnja energije što bi značilo dužu autonomiju, kao i suzbijanje neželjene interakcije sa telefonom dok je u džepu.

Aplikacije Poruke, dobila je dugme Briši u mini prikazu na traci notifikacija, a kamera je dobila mogućnost snimanja u HEVC formatu, koji će dodatno kompresovati datoteke kako bi zauzimale manje mesta, a bez gubitka na kvalitetu.

Rad kamere je inače dodatno optimizovan, a širokougaona kamera sad će se automatski uključivati pri snimanju iz velike blizine. Taj se zadnji deo odnosi samo na OnePlus 8 Pro.

Spominju se i optimizacije po pitanju mrežnih mogućnosti, što znači bolje, brže i stabilnije povezivanje .

Game Space je dobio integraciju Epic Games za još jednostavniju instalaciju igrica iz Epic Games Store-a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.