Želite da nekome namerno pošaljete mail u spam? Sada postoji servis i za to


Kada redovna komunikacija putem elektronske pošte završi u spamu, to obično izazove probleme jer primalac nije video poruku koju je trebao da vidi. Ali, u životu postoje i situacije u kojima biste možda i želeli da se to dogodi, tj. da onaj kojem ste uputili e-mail ne dobije vašu poruku, ili je barem ne pogleda na vreme.

Upravo za takve situacije osmišljen je servis Straight 2 Spam, dostupan odnedavno na adresi straight2spam.com. Na njemu ćete moći preuzeti komad teksta osmišljen posebno kako bi aktivirao antispam zaštitu na strani primaoca. Ubacivanjem tog teksta u legitimnu poruku on će, gotovo sigurno, biti prepoznat kao nepoželjan i poslaće poruku direktno u folder u kome obično završava neželjena pošta. Primalac ga, čak i ako otvori namerno "preuređen" e-mail, neće tako lako otkriti jer je tekst formatiran da bude nevidljiv (niz posebnih znakova koji se stapa sa pozadinom).

Ali, potreba za slanjem e-maila namerno u spam nije tako česta. Čemu onda uopšte ovakav servis, pitate se? Njegovi autori objašnjavaju da on može poslužiti ako, na primer, na druženje morate pozvati nekog porodičnog prijatelja ili člana porodice kojeg ne podnosite. U tom slučaju u pozivnicu mu ugradite nevidljivim "spamerskim" rečima zagađen e-mail i živite u nadi da je vaša ljubazna pozivnica završila u folderu neželjene pošte i da je primalac neće videti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.