Chrome za Android konačno u 64 bita


Nakon što je Android sa 32-bitne na 64-bitnu arhitekturu prešao još sa Android-om 5 Lollipop, neke od ključnih aplikacija su sve ovo vreme stare 32-bitne. Google Chrome sad konačno prelazi na 64-bitnu stranu. Evo kako ga možete dobiti odmah.

Umesto da je 64-bitni, sve vreme 32-bitni Google Chrome za Android, predstavlja lošiju i nebezbedniju verziju te ključne aplikacije. Počevši od Chrome browsera za Android od verzije 85, dostupan je i u 64-bitnoj varijanti.

Trenutna stabilna i beta verzija Google Chrome browsera su u verzijama 83, odnosno 84 i one su još uvek na staroj arhitekturi. Međutim, Chrome Dev i Chrome Canary su već 64-bitne.

Od novije i bolje arhitekture koristi će imati svi uređaji koji koriste Android 10. Videli smo nedavno da je takvih i dan danas jako malo.

Koju verziju Google Chrome browsera trenutno imate na svom Android-u lako ćete utvrditi tako što u adresnu traku ukucate chrome://version. Tu ćete dobiti informaciju o verziji aplikacije i arhitekturi koju koristi:

Instalirate li novi Chrome Dev ili Chrome Canary sa Play Store-a ili sa Apkmirror-a, dobićete 64-bitnu verziju i uživati u još bržem surfovanju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.