Galaxy A51 i A71 nadograđeni funkcijama kamera iz S20


Samsung je objavio da svoje telefone Galaxy A51 i Galaxy A71 nadograđuje brojnim funkcijama sa svoje Galaxy S20 flagship serije uređaja. To uključuje nove funkcionalnosti kamere poput Single Take-a i Night Hyperlapse-a, a osim softvera kamere nadograđene su i funkcije za deljenje, pretrage i prevođenje.

Single Take vam omogućava snimanje istovremenim korišćenjem više različitih kamera sa različitim filterima, nakon čega ćete dobiti 5 različitih snimaka od kojih će telefon odabrati najbolju, ili možete sami odabrati onu koja vam najviše odgovara, a možete ih i sve uskladištiti, dok je Night Hyperlapse razvijen kako bi omogućio bolji "ubrzani" hyperlapse video u uslovima slabog osvetljenja.

Pored toga, na oba uređaje dolazi i novi "custom" filter koji vam omogućava kreiranje filtera prema vašim postojećim fotografijama, a takođe su nadogradili i ručni fokus, kao i upravljanje brzinama ekspozicije prilikom fotografiranja.

Osim kamere, telefoni dobijaju Samsung Quick Share i Music Share funkcije koje omogućavaju deljenje medijskih datoteka i bluetooth konekcija sa obližnjim uređajima, a tastature telefona sada mogu direktno da prevode tekst.

Telefoni A serije su među najpopularnijim uređajima Samsung-a, a nove funkcije koje dolaze sa skupih flagshipova bi još više trebale da privuku korisnike koji ne mogu ili ne žele da priušte Galaxy S ili Note uređaje.

Ukoliko već posedujete A51 ili A71, trebate znati da su nadogradnje već krenule, ali ukoliko ih još niste dobili ne biste ih trebali dugo čekati.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.