Galaxy Buds Live - službena aplikacija potvrdila postojanje, evo koliko će koštati


Samsung će 5. avgusta u Galaxy Note 20 seriju predstaviti i svoje nove Galaxy Buds Live in-ear TWS slušalice. Nova verzija Galaxy Wearable aplikacije potvrđuje možda i najvažniju funkciju Galaxy Buds Live slušalica - ANC.

Samsung-ove nadolazeće in-ear slušalice (bukvalno u uhu) slušalice nalik na zrna pasulja spremne su za službeni debi. Videli smo rendere, boje u kojima će se isporučivati, saznali smo najveći deo ključnih značajki pa i koliko će koštati. Sad i službena Galaxy Wearable aplikacija za uparivanje sa Samsung-ovim nosivim gadgetima, otkriva nove detalje o tim Galaxy Buds Live slušalicama.

Prema screenshotovima iz dotične aplikacije, korisnik će kontrolisati ANC odnosno Active Noise Cancellation odnosno aktivnu supresiju buke. Kroz tu aplikaciju moći ćete upravljati i gestama kao pronalaziti zagubljene slušalice kroz Find my Earbuds funkciju.

Ako ne znate kako, ova aplikacija će vas učiti i kako da nosite ove slušalice.



Prema informacijama kojima raspolaže Roland Quandt sa portala Winfuture.de slušalice će biti izuzetno lagane. Svaka će imati samo 5 grama, a na jednom punjenju će pružati navodno čak 7.5 sati autonomije. Za takvu će autonomiju ipak trebati isključiti ANC i stalno uključen mikrofon za pozivanje virtuelnog asistenta.

Autonomija sa uključenim ANC-om biće dalje odličnih 4.5 sati. Samo tri minute punjenja, navodno će osigurati 35 minuta slušanja muzike.

Quandt tvrdi da će u Evropi Galaxy Buds Live slušalice koštati 190€.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.