Galaxy Fold 2 - otkriveni novi detalji


Samsung je do sada na tržište plasirao dva preklopna uređaja sa savitljivim ekranima i uskoro se sprema predstaviti i drugu generaciju. Galaxy Fold 2 navodno ipak neće doći 5. avgusta sa Galaxy Note 20 serijom, ali to ne znači da o njemu nismo saznali sve ključne detalje.

Plan je navodno bio zakazani Unpacked event 5. avgusta iskoristiti i za predstavljanje druge generacije Galaxy Fold hibrida o smartphonea i tableta. Izgleda da ćemo na njega ipak morati pričekati još malo, a razlog je izgleda softver koji iziskuje dodatnu doradu.

Ipak, one ključne detalje o uređaju sammobile, saznaje već sada. Galaxy Fold 2 navodno stiže sa 7.7-inčnim Super AMOLED ekranom sa 120Hz osveženjem i UTG zaštitom iznutra. Spolja će pak imati 6.23-inčni Super AMOLED, a oba će u punch hole rupici imati i 10MP selfie kamere.

Spolja, na leđima, glavnu će kameru činiti tri objektiva – 12MP glavna, 12MP širokougaona i 64MP telefoto kamera. Ako vam se taj setup čini poznatim, nije čudno jer istu tu konfiguraciju ima aktuelni Galaxy S20.

Čitač otisaka biće na boku uređaja kao i na originalnom Galaxy-u Fold.

Šta se pokretačkog čipa i hardvera tiče, saznaje se da će mu ispod haube kucati Snapdragon 865+ sa 256/512GB data memorije i podrškom za 5G.

Za autonomiju će se brinuti dve baterije kombinovanog kapaciteta 4365mAh sa podrškom za 25W žično i 15W bežično uključujući i ono reverzibilno.

Ostaje nam dakle još da saznamo koliko će koštati. Prvi Galaxy Fold koštao je 2000 evra. Može li njegov naslednik da bude povoljniji?

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.