Galaxy Z Fold 2 na službenom renderu - mutan, ali vidljiv


Samsung-ov Unpacked 5. avgusta donosi nam gomilu uređaja. Samsung će nas zasuti novim uređajima, među kojima će izgleda biti i Galaxy Z Fold 2. On je sad prikazan na službenom renderu i najavljuje uzbudljive novosti.

Render Galaxy-a Z Fold2, što je očito službeno ime druge generacije Galaxy Fold savitljivog telefona sa početka ove godine je mutan jer je malih dimenzija. Odakle je procurelo niko ne zna, ali i ovako mutna fotografija najavljuje važne novosti.

Najviše ćemo primetiti novu Mystic Bronze bolju, koja će očito biti glavnom temom nadolazećeg Unpacked eventa. U toj atraktivnoj boji Samsung će predstaviti Galaxy Note 20, Galaxy Watch 3, Galaxy Buds Live pa i Galaxy Z Fold 2.

Nadalje, vidimo novi modul kamere na leđima, jako nalik na onaj sa Galaxy Note 20 rendera. Po jedan zvučnik nalazi se na dnu i na vrhu telefona, a 3.5 mm audio jacka nema na vidiku.



Najvažnija novost je bez dileme spoljni ekran, koji je sasvim jasno veći od onog 4.7-inčnog kojeg je imao originalni Galaxy Fold. Navodno je reč o ekranu dijagonale 6.3-inča i biće nešto upotrebljiviji.

Najavljuje se i brže punjenje, Snapdragon 865, 5G povezivost i glađe klizanje prstića preko unutrašnjeg UTG ekrana.

Za sada nema informacija o ceni i dostupnosti, ali očekuje se da bude i nešto skuplji od prethodnika.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.