iOS 14 beta sada dostupna svima, evo kako do njega


Apple je pre nekoliko nedelja u opticaj pustio prvu betu iOS-a 14 namenjenu registrovanim developerima. Od sada je međutim dostupna svima. Evo šta morate učiniti kako biste iOS 14 dobili već danas.

iOS 14 beta donosi sa sobom sve one novotarije najavljene na ovogodišnjem WWDC-u. Radovati se možete konačnoj implementaciji widgeta na početnom ekranu, odabiru zadatog browsera i mail klijenta, slici u slici i drugim trikovima, koje je iOS 14 "ukrao sa Android-a".

Imajte na umu da je ovde reč o beta softveru, koji ma koliko Apple bio sposoban, može i verovatno sadrži neke bugove. Sumnjamo da je reč o nečem krucijalnom jer ga inače ne bi ponudili svima, ali opet valja biti oprezan.

iOS 14 mogu imati svi iPhone-i unazad sve do iPhone 6s uređaja i noviji.

Ako i sami želite da isprobate iOS 14 na svom iPhone-u sad i odmah, onda trebate učiniti sledeće.

Sa svojeg iPhone-a kroz Safari posetite Apple-ov public beta website i tamo se prijavite za beta testiranje, ako to već niste učinili. Pratite uputstva na ekranu, ne može biti teško. Pod uslovom da vam je to komplikovano, najbolje je odustati od cele priče i strpljivo pričekati jesen.

Dalje trebate kliknuti na install iOS 14 te spustiti se niže gde ćete kliknuti na Download Profile. Pratite uputstva na ekranu.

Nakon toga, idete u Settings, kliknete na Profile Downloaded pri vrhu ekrana i potom na install u desnom uglu. Unesite pin ako ga koristite. Potom će biti još nekoliko klikanja na Install nakon što pročitate uslove.

Za kraj treba otići do odjeljka Software Update gde ćete pronaći iOS 14 update. Kliknite na Download and Install. To bi bilo to.

Ako odlučite da se poigrate, javite nam se sa utiscima. Svakako, imajte na umu da sve radite na sopstvenu odgovornost i da je najbolje da instalirate na uređaju koji nije vaš primarni ili jedini.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.