OnePlus Nord ima ozbiljnu slabu tačku


OnePlus Nord i hype koji se oko njega stvorio još ne jenjava. Nakon što su u svetu objavljene i prve recenzije, poznati uništavač telefona, uništio je i OnePlus Nord i otkrio mu slabu tačku.

OnePlus Nord je nakon niza prilično skupih flagshipa konačno jedan cenom povoljniji telefon iz OnePlus-a. Za cilj ima da po prihvatljivijoj ceni ponudi fantastični OxygenOS, brzinu i fluidnost po kojoj su poznati. Uz to nudi i impresivan 90Hz AMOLED ekran, jaku bateriju i brzo punjenje.

Kako bi u tome uspeli, na nečemu su morali da uštede. Pre Zackovog tretmana na kanalu JerryRigEverything, znali smo da su uštedeli na kamerama, IP sertifikatu vodootpornosti i bežičnom punjenju i naravno čipu.

Tortura koju je Nord-u priuštio otkrila nam je još jedan segment na kojemu je OnePlus uštedeo. Naime, nikome nije palo na pamet da okvir koji povezuje staklo pozadi i napred nije metalan.
Zackov skalpel je to potvrdio. Premda jako dobro zakamufliran debelim slojem sjajne boje, okvir OnePlus Nord-a je izrađen od polikarbonata.

Sumnjamo da će iko na taj način napasti sopstveni telefon pa to ni ne mora nužno biti veliki problem. Naprotiv, plastični okvir će i bolje amortizovati udarce pri padu nego što bi to učinio okvir od aluminijuma ili čelika.Međutim za one neke, koji telefon vole da nose u zadnjem džepu pa i tako na njemu sede, to bi se moglo pokazati kao ne baš idealno.

OnePlus Nord se sa većinom napasa nosio stoički, ali poznati bend test ipak nije izdržao.

Više detalja možete pogledati u videu ispod.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.