Prime Video za Windows 10 nudi offline gledanje


Amazon je napokon omogućio preuzimanje i korišćenje svoje Amazon Prime Video aplikacije korisnicima Windows-a 10. Jedna od najzanimljivijih funkcija je mogućnost preuzimanja sadržaja za naknadno gledanje bez potrebe za stalnom internet vezom, što će se posebno dopasti onima koji puno putuju.

U settings meniju aplikacija vam za preuzimanje sadržaja nudi tri podešavanja kvaliteta: "Good," "Better" i "Best." Ukoliko odaberete najveći kvalitet (best), morate računati s time da će vam jedan sat neke serije ili filma potrošiti oko 2,4 GB prostora na ali, a to takođe morate uzeti u obzir i zbog potrošnje podataka ukoliko nemate neku "flat" opciju interneta, posebno ako želite da skidate sadržaje preko mobilne mreže.

Aplikacija se može koristiti i za filmove i serije koje ste kupili na Amazon-u te se odnosi i na pretplatnike Movies Anywhere usluge.

Iako je aplikacija u Microsoft-ovom storeu ocenjena sa 4,5 zvezdica, nije savršena, pa na primer ne možete odabrati gde će skladištiti sadržaje koje preuzimate, a reprodukcija je limitirana na kvalitet od 1080p.

Ukoliko želite da isprobate aplikaciju čije je preuzimanje besplatno, kliknite na ovaj link.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.