Štampač koji radi na bilo kojoj površini - iz ruke


Već preko 80 hiljada dolara na Kickstarter-u je prikupio projekat PrintPods, "najnapredniji ručni štampač za sve podloge", kako mu tepaju njegovi tvorci. Ovaj ručni štampač povezuje se direktno sa telefonom na kojem se izrađuje priprema, tekst ili grafika za ispisivanje. Nakon toga uređaj je potrebno tek uzeti u ruku i povući po površini na koju želimo da štampamo – i to je to.

PrintPods na ovaj način štampa na drvo, plastiku, metal, tkaninu, kožu, kamen, keramiku i slične materijale, dok podloge mogu biti ravne ili čak i grube, čini se kako je malenom štampaču svejedno. Kad je reč o vrsti mastila, podržana su one namenjena štampanju privremenih "tetovaža", pa su pogodne za štampu direktno na kožu, a tu su i klasična trajna mastila za druge podloge kao i nevidljivo UV mastilo vidljivo samo pod ultraljubičastim svetlom.Stvar radi na baterije, s čijim jednim punjenjem se može načiniti i do hiljadu štampu, a jedno pakovanje boje dovoljno je za čak njih 3.500. Visina štampe je jedan inč, odnosno oko 2,5 centimetra, što ovaj štampač izdvaja od konkurencije, ali i od prethodnog proizvoda istog proizvođača, štampača "u olovci" naziva PrintPen.

Ako podržite projekat putem Kickstarter-a, već od stotinjak dolara možete sebi da rezervišete jedan ovakav maleni ručni štampač (naravno, budete li dovoljno brzi za early bird cenu). Isporuke bi trebale da započnu u oktobru, a kampanja traje još mesec dana.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.