Najmanji 5,4-inčni i najveći 6,7-inčni iPhone 12 će kasniti više od drugih modela


Na našim stranicama smo nedavno pisali kako će nova Apple-ova serija iPhone 12 pametnih telefona kasniti sa dolaskom na tržište najviše zbog epidemije koronavirusa. Apple je već potvrdio kako je odložio svoju novu liniju iPhone 12 5G pametnih telefona za nekoliko nedelja, ali odbili su da navedu tačan datum predstavljanja.

Prema izvorima iz same industrije koje prenose DigiTimes i MacRumors, novi iPhone 12 modeli bi trebali da budu predstavljeni do kraja godine. Problem može nastati zbog činjenice da dobavljači SLP ploča (substrate-like PCB) očekuju vrhunac narudžbna 2 ili 4 nedelje kasnije od uobičajenog.

PCB komponente za 6,1-inčni iPhone 12 Max i iPhone 12 Pro već su započele sa isporukama, dok iste komponente za 5,4-inčni iPhone 12 i 6,7-inčni iPhone 12 Pro Max neće biti spremne do kraja ovog meseca.

Zbog tog razloga čitava iPhone 12 serija uređaja trebala bi da bude najavljena u septembru ili početkom oktobra. Apple-ovi iPhone 12 Max i iPhone 12 Pro na tržište bi trebali da stignu sredinom oktobra, dok će iPhone 12 i iPhone 12 Pro Max na tržište stići krajem oktobra ili početkom novembra.

Što se tiče cena osnovni 5,4-inčni model koštao bi 649 dolara, iPhone 12 Max koštao bi 749 dolara, iPhone 12 Pro koštao bi oko 999 dolara, a iPhone 12 Pro Max 1099 dolara. Sva četiri mobilna telefona trebala bi da imaju podršku za 5G mobilne mreže.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.