Novi Chrome je sada brži i omogućava grupisanje tabova


Web browseri su danas jedni od najkorišćenijih alata u svakodnevnici, bilo da se koriste zbog posla, rešavanja školskih obaveza, zabave ili nečega drugog. Zbog toga Google sa svojim Chrome browserom konstantno pokušava da omogući bolju produktivnost korisnika.

Tako nova verzija njihovog browsera donosi brojna poboljšanja i funkcije. Pre svega tu se ističe nova mogućnost organizovanja tabova. Korisnici sada mogu da grupišu tabove na dekstop verzijama aplikacije. Grupe se mogu prilagođavati tako što će se obeležavati nazivima i bojama, a takođe je moguće i lako smanjivanje, širenje i prevlačenje tabova.



Pored toga tu je sada i thumbnail preview stranice kada se mišem pozicionirate iznad nekog taba, ili mogućnost da u tablet modu rada koristite swipe funkciju za listanje tabova. Takođe, iz kompanije napominju da sve nove funkcije koji ih je mnogo "ispod haube" neće uticati na brzinu rada browsera, i da bi se tabovi trebali učitavati za do 10 posto brže u odnosu na prethodne verzije Chrome-a.

Više o svemu možete saznati na zvaničnom Google Chrome blogu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.