OnePlus priprema još jeftiniji telefon


Prema pisanju portala AndroidCentral, čini se kako OnePlus priprema još jedan pametni telefon koji odudara od njihove dosadašnje prakse.

Osim već poznatog Nord-a koji se nalazi u prodaji u pripremi je navodno i entry-level model. Uređaj kodnog imena Clover trebao bi da sadrži Qualcomm-ov Snapdragon 460 procesor i 720p ekran što su zaista entry-level karakteristike.

Konkretno reč je o 6,52-inčnom IPS LCD ekranu sa rezolucijom od 1560 x 720 piksela. Tu je i 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije proširive microSD karticama i senzor otisaka prstiju sa zadnje strane.

Međutim, ono po čemu će se ovaj mobilni uređaj isticati je baterija sa kapacitetom od 6000 mAh i podrškom za brzo punjenje od 18 W. Od ostalih funkcija tu je 3,5-milimetarski priključak za slušalice te trostruka zadnja kamera koja se sastoji od glavnog 13-megapikselnog senzora te dva 2-megapikselna senzora.

Clover je primarno namenjen indijskom tržištu, ali trebao bi da se pojavi na svim tržištima na kojima su inače dostupni OnePlus-ovi uređaji (verovatno ne i na američkom kao što je bilo slučaj sa Nord-om).

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.