Pixel 4a stiže 3. avgusta


O Google Pixel 4a telefonu slušamo pa i gledamo već mesecima, ali čini se da je čekanju konačno kraj. Google je zagonetnim teaserom na službenim stranicama potvrdio njegov dolazak 3. avgusta. Taj datum nisu odabrali slučajno.

Pixel 4a o sebi je do sada otkrio manje više, sve. Renderi, fotografije pa i celovečernje recenzije su objavljene o njemu, a Google ga drži u fioci.

Zašto su ga skrivali sve do sada, teško je reći, ali možda su nekom trenutku tokom proleća i pomislili da je vreme, ali onda je uletela korona.

Koji god da su im razlozi bili za odlaganje, toliko je poprilično jasan razlog zašto su baš 3. avgust odabrali za njegovo izlistavanje u Google Store-u.

Naime, Pixel 4a ima kao osnovni zadatak ima nadmetanje u segmentu uređaja cene između 350-400 eura. Direktno suprotstavljanje iPhone-u SE su propustili, ali to sa OnePlus Nord neće učiniti.

OnePlus Nord već predstavljen je pre desetak dana, a prednarudžbine su već otvorene, pa na nekim tržištima i rasprodate. Službeni početak prodaje je međutim 4. avgusta.

Nije dakle čudo da ćemo Pixel 4a konačno upoznati, tačno dan ranije. Google očito u Nord-u vidi pretnju i kupcima žele da pokažu šta nudi njihov Pixel 4a.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.