Galaxy S21 stiže sa 65W punjačem?

Sveže vesti iz Koreje za novu Galaxy S21 seriju ne najavljuju baš jače baterije, ali su velike šanse da će Galaxy S30 podržavati 65W punjenje. 

Danas je već poprilično uobičajeno da mnogi telefoni kineskih brendova pa i u segmentu srednjeg ranga, brzinom punjenja glatko nadmašuju Samsung-ove top modele. Samsung-ov najsvežiji flagship Galaxy Note 20 Ultra puni se najbrže pri 25W. 

S druge strane jedan Realme X50 Pro ima 65W punjenje, a Mi 10 Ultra i 120W punjenje.Sada ipak iz Koreje stiže vest, a prenosi je Sammobile, da je novi Samsung-ov 65W punjač dobio sertifikat. 

Novi punjač je očigledno je nova verzija onog njihovog 45W punjača, a nosi oznaku EP-TA865.

Iako za sada nema nikakvih garancija da bi ovaj punjač bio namenjen nasljednicima Galaxy S20 serije, vrlo je izgledno da se to dogodi. 

Ako niste baš zadovoljni autonomijom svojeg Galaxy S20, S20+ ili S20 Ultra telefona, velike su šanse da nećete biti oduševljeni ni autonomijom njihovih naslednika. Prema do sada raspoloživim informacijama, Samsung ne planira značajno veće baterije za Galaxy S21 ili Galaxy S30 seriju. Možda to nameravaju da nadomeste bržim punjenjem. Možda im pomogne.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.