iOS 14.0.1 ispravio gomilu bugova iz inicijalne verzije

Apple-ov iOS 14 doživeo je prvu službenu nadogradnju, kojom je ispravljena gomila bugova koje su iskusili na raznim podržanim iPhone modelima. iOS 14.0.1 dostupan je za sve podržane uređaje, a ovo je lista novosti. 

iOS 14 bez dileme, najvažnije je ažuriranje Apple-ove mobilne platforme unatrag nekoliko generacija. Svi modeli iPhone-a unatrag do iPhone-a 6s osveženi su novim opcijama koje Apple pozajmljuje iz Android tabora. 

Korisnici iPhone-a sada uživaju u widgetima na početnom ekranu, meniju sa aplikacijama, picture-in-picture prikazu i sličnim funkcijama. Mnogima je važna i nova mogućnost odabira zadatog web browsera ili mail klijenta. Upravo ta opcija zadavala je najviše problema u prvoj verziji iOS 14 platforme. 

iOS 14.0.1 koji je krenuo u opticaj ispravlja bug koji je nakon restarta telefona, Safari-ju i Mail-u vraćao uloge zadatih aplikacija. Korisnici iPhone 7 i 7 Plus uređaja biće zadovoljni ispravkom buga sa prikazom snimljene fotke. 

Neki modeli su imali problema sa priključivanjem na Wi-Fi hotspota, a neki pak nisu mogli da šalju mailove. Poslednji na listi ispravljenih bugova je onaj koji se odnosio na prikaz slika u News widgetu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.