Korisnici Facebook-a mogu da vide story-je sa Instagram-a


Neki korisnici Facebook-a su nedavno primetili da mogu gledati story-je sa Instagram-a direktno putem aplikacije.

Facebook već dugo dopušta korisnicima da svoje storyje sa Instagram-a objave direktno i na Facebook-u, a sada testira mogućnost pregleda Instagram sory-ja putem aplikacije za Facebook-u.

Razlika u izvoru story-ja će biti boja kruga u kojem se nalazi profilna fotografija, Facebook storyji imaju plavi krug oko fotografije, a oni sa Instagrama su narandžasti.

Iz Facebook-a naglasili da se ništa nije promenilo kada je reč o privatnosti jer samo vaši pratioci sa Instagram-a koji su povezali Facebook profil i oni koji već vide vaše story-je na Instagram-u iste mogu videti i na Facebook-u. Pored toga, moraju i odabrati opciju koja će im to omogućiti.

Korisnici Facebook-a koje imate među prijateljima, koji vas ne prate na Instagram-u, pomenute story-je neće moći da vide.

Portparol Facebook-a Matt Navarra je potvrdio da se radi o "ograničenom testu" i da će kompanija pratiti reakcije korisnika. Dodao je da nova funkcija zadovoljava sva pravila privatnosti, kao i da korisnici mogu da odvoje story-je dve društvene mreže.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.