Netflix ponudio odabrane filmove i serije potpuno besplatno


Ukoliko želite da pogledate određene filmove sa Netflix-a, a niste pretplatnik ovog streaming servisa, imamo dobru vest za vas. Netflix je, naime, svima na raspolaganje stavio deset filmova i epizoda svojih originalnih serija – potpuno besplatno. Sve što trebate da učinite jeste da sledite ovaj link, na kojem će vam se potom prikazati ponuda besplatnog sadržaja. Stvar za sada funkcioniše ako joj pristupite putem browsera sa desktopa ili Android uređaja (pristup putem iOS-a ili smart TV-a nije podržan).

Riječ je o promociji originalnih Netflix-ovih filmova i serija kojom kompanija želi da privuče nove pretplatnike. Ali, ako pogledate bilo šta od ponuđenoga, ništa vas ne obvezuje da to i postanete.

Naslovi kao što su Murder Mystery, Stranger Things, Boss Baby, Bird Box, When They See Us ili Grace & Frankie trenutno su u ovoj besplatnoj ponudi, ali iz Netflix-a kažu kako će s vremena na vreme ponudu menjati i dopunjavati novim sadržajima. Filmovi su dostupni u celosti, dok je kod serija reč tek o prvoj epizodi.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.