Novi Huawei telefoni sa D-Pad kamera modulom na leđima

Sveže otkriveni patent najavljuje novi izgled modula kamere budućih Huawei telefona. Izgledaće kao D-Pad sa gaming kontrolera? Portal LetsGoDigital dočepao se ovog patentnog nacrta za neke nadolazeće Huawei telefone sa selfie kamerom ispod ekrana. 

Osim kamere skrivene pod ekranim, što osigurava ekran od ivice do ivice, bez otvora i notcha, novosti ima i na leđima. Do sada smo od Huawei-a videli uglavnom četvrtaste i okrugle module kamere pa i izdužene ovalne kao na prošlogodišnjem P30 Pro. Vreme je očito za uvođenje novog trenda, a taj inspiraciju pronalazi u gaming kontrolerima. 

Ovde vidimo patentni nacrt nekog budućeg Huawei telefona koji pozadi nosi križnu postavku četverostruke kamere sa LED blicem u sredini. 

Donji objektiv ovde je četvrtast što ukazuje opet na periskopsku kameru. To je barem do sada bilo rezervisano za Huawei top modele iz P i Mate serije. Ekran napred izgleda sasvim ravno, a uređaj ima i 3.5mm audio jack, koji je iz top segment uglavnom proroteran. 

Kao i obično, sve ono što se otkrije u patentnoj dokumentaciji, ne znači da će doživeti masovnu proizvodnju. Ovo se možda ispostavi nekim nadolazećim Huawei P ili Mate telefonom, a možda i nekim iz segmenta srednjeg ranga.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.