OnePlus-ov sajt najavljuje najmanje četiri nova telefona


Da će OnePlus uskoro predstaviti nešto novo nije uopšte upitno, koliko će toga predstaviti nije baš jasno. OnePlus-ov sajt nagovještava barem četiri nova uređaja, a možda i peti.

Pre neki dan ste verovatno čitali da OnePlus-a 8T Pro neće biti. Poznati leakster sad baca novo svetlo na tu priču. Naime, na OnePlus websiteu pronađene su referece na čak pet novih uređaja, a među njima i OnePlus 8T Pro.

Bio bi to top dog flagship iz OnePlus-a koji bi nasledio aktuelni OnePlus 8 Pro. Od njega bi se verovatno razlikovao pre svega po čipu. Nema sumnje da će OnePlus 8T i 8T Pro, ako ga bude, biti opremljeni Snapdragon 865+ čipom.

Za OnePlus 8T znamo da će dobiti 120Hz ekran dijagonale 6.55 inča, 48MP glavnu kameru sa 16MP ultraširokom i 5MP makro i 2MP senzorom dubine.

Pored njih dvojice spominju se i dva nova OnePlus Nord uređaja. Ne čudi nas ako vas to zbunjuje, ali Nord navodno nije zamišljen kao jedan uređaj, već kao nova serija. U svakom slučaju jedan, nosi oznaku N100, a drugi N105G.

Možda su to uređaji o kojima se pričalo pod imenima Billie 1 i Billie 2, ali još nije sasvim jasno. Jedan od ta dva modela trebao bi da bude pokretan Snapdragon 690 čipom, koji integriše i 5G modem. Navodno će imati 6GB RAM-a.

Peti uređaj kojeg se takođe spominje je SS9805. To bi mogao da bude novi OnePlus telefon povoljne cene i sa jakom baterijom. Navodno je pokretan Snapdragon-om 460 sa 4/6GB RAM-a i 64GB data memorije. Ima trostruku kameru na leđima i 6000mAh bateriju ispod haube.

S obzirom na njihova mesta na službenom websiteu, ovi uređaji ne mogu biti daleko. Svakako se očekuje da ih predstave do kraja godine.

Koliko će ovakva prilično značajna promena strategije pomoći OnePlus-u da se bolje nametne na tržištu, teško je reći.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.