GoPro lansirao Hero9 Black akcionu kameru

Pred jesenju sezonu, sada već tradicionalno, GoPro predstavlja svoje novitete. Tako su kao poslednji dodatak njihovoj seriji Hero akcionih kamera dodali i Hero9 Black model. 

Pre svega novi Hero9 je nešto većih dimenzija od svojih prethdonika, ali osnovno kućište je sada značajno otpornije i bez dodatnih okvira, kako na udarce, tako i na dubinu do 10 metara. Kamera je opremljena i novim senzorom koji je u mogućnosti sada snimati video maksimalne rolucije od 5K, kao i fotografije od 20 megapiksela. 

Jedan od najvećih dodataka je prednji displej u boji za jednostavnije kadriranje, a tu je sada i baterija koja će obezbediti do 30% veću autonomiju od prethodnika. Ugrađena je i nova HyperSmooth 3.0 tehnologija stabilizacije slike sa mogućnošću poravnavanja horizonta, a kompatibilna je i sa nizom Mod-ova u vidu raznih dodataka, izmenjivih obejktiva i još mnogo toga. 

Ovaj put nova GoPro Hero9 Black kamera je i skuplja nego prethodni najjači modeli ove kompanija, pa ćete sada za nju morati da izdvojite 449 dolara, a kamera je već globalno dostupna.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.