Predstavljen Galaxy S20 FE, u Srbiji od 2.oktobra

Samsung je juče kako je i najavljeno predstavio Galaxy S20 FE (Fan Edition) pametni telefon. Novi član ovogodišnje Galaxy S20 serije u Srbiju stiže 2. oktobra, a sad znamo i koliko će nas koštati. 

Galaxy S20 FE mogao bi mnoge da privuče ravnim Super AMOLED Infinity-O ekranom sa 120Hz osveženjem u FHD+ rezolucije, ali i sveukupno šest zanimljivih boja kućišta. Selfie kameru nosi u rupici u ekranu, čini se čak i nešto manjoj. Reč je o 32MP f/2.2 kameri. Na leđima Galaxy S20 FE ima plastični poklopac i već viđen četvrtasti modul trostruke kamere u gornjem levom uglu. 

U Njemu su 12MP fglavna, 12MP ultraširokougaona i 8MP 3x telefoto kamera sa LED blicem. Uz trostruko optičko, nudi i do 30x digitalno povećanje, a u Samsungu ga opet nazivaju Space Zoom.

Ispod haube mu je osmojezgreni čip sa 6/8GB RAM-a i 128/256GB proširive data memorije, a baterija je kapaciteta 4500 mAh, a uz 25W žično podržano je i bežično punjenje. 

Biće dostupan 4G i u 5G varijantama. Tu će verovatno ulogu odigrati čip ispod haube, kojeg Samsung ovde nije definisao, a znamo da bi mnogi želeli onaj sa Snapdragon 865 čipom. Plus su mu i IP68 sertifikat vodootpornosti i stereo zvučnici, koje potpisuje AKG. 3.5mm audio jack nažalost nije dobio priliku. 

Prodaja Galaxy S20 FE telefona u Srbiji počinje 2. oktobra. Biće dostupan u bojama nebesko crvena, nebesko narandžasta, nebesko ljubičasta, nebesko zelena, nebesko plava i nebesko bela. Početna cena biće 79.990 dinara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.