Stiže Office suite koji se neće plaćati kroz pretplatu

Na Microsoft-ovom blogu Exchange tima objavljena je informacija koja će se dopasti svima koji ne vole da plaćaju pretplatu za Microsoft Office, već bi više voleli da dobiju čitav paket Office-ovih aplikacija i usluga koji će im ostati u trajnom vlasništvu uz jednokratno plaćanje. 

Microsoft kaže da će Microsoft Office koji neće ići na pretplatu biti lansiran u drugoj polovini 2021. godine za Windows PC i Mac platforme. 

Microsoft već godinama gura Microsoft 365 kao glavni način na koji možete koristiti Office aplikacije, a taj paket koji se uzima na pretplatu donosi vam Word, Excel, PowerPoint, Outlook i mnoge druge aplikacije. Iako neke od tih aplikacija možete koristiti besplatno online ukoliko imate Microsoft-ov nalog, ne možete ih instalirati na svoj računar ukoliko ne plaćate pretplatu. 

Ako ste do sada hteli jednokratnim plaćanjem da dobijete Word, Excel i PowerPoint, mogli ste (i to još uvek možete) dobiti kroz Office 2019. za 150 dolara. 

Microsoft još nije izneo detalje o novom Office suite-u na jednokratno plaćanje koji će biti izdan sledeće godine, pa ne znamo šta će sve uključivati, kada će tačno biti dostupan i koliko će koštati, ali kaže da će to objaviti "kasnije".

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.