WhatsApp donosi opciju za lakše ignorisanje poruka


Poslednjih meseci WhatsApp je uveo brojne novosi usmerene, pre svega, na činjenicu da sve veći broj ljudi koristi tu aplikaciju i u poslovne svrhe.

Od grupnih video poziva do ograničavanja broja prosleđenih poruka, WhatsApp se prilagođavao potrebama i zahtevima korisnika.

Ali, ono što planiraju da uvedu, moglo bi da se svidi svima.

Naime, u svojoj beta verziji, WhatsApp ponovno donosi "Vacation mode" odnosno opciju "Na odmoru". Ova je opcija bila dostupna već ranije, ali onda je na žalost mnogih korisnika ukinuta. Princip je veoma jednostavan. Chatovi koji su arhivirani i koje želimo da igrnorišeno, često bi se s dna liste ponovno popeli na vrh jer bi netko u tom chatu (najčešće grupnom) poslao poruku. U "Vacation modu", korisnici će moći da uključe opciju koja će zadržati arhivirane chatove na dnu liste, čak i ako se rasprava u njima nastavi. Tako će moći da nastave da ignorišu chat, bez njegovog stalnog iskakanja na vrh popisa.

S druge strane, WhatsApp priprema novosti i u video pozivima. Tako bi se korisnici mogli priključiti već aktivnim pozivima (kao što je to moguće na drugim platformama), ako su, na primer, propustili obaveštenje o pozivu ranije ili su bili na drugom pozivu. To će dobro doći svima onima kojima je WhatsApp postao glavno sredstvo za poslovnu komunikaciju.

Treba istaknuti i kako u WhatsApp-u i dalje rade na razvoju "samouništavajućih" poruka odnosno poruka sa rokom upotrebe, ali nema informacija kad bi ta opcija (koju mnogi jedva čekaju) mogla i zaživeti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.