Aplikacija pronalazi Samsung gadget i ako je isključen

Samsung je do sada korisnicima nudio funkciju Find My Mobile, koja je omogućivala pronalazak njegovih uređaja, ali isključivo telefona. Sada je lansirao aplikaciju Samsung SmartThings Find, koja mogućnosti potrage i pronalaska nestalih ili otuđenih gadgeta proširuje na sve Galaxy uređaje, uključujući tablete, pametne satove, pa čak i pojedinačne slušalice. 

SmartThings-Find slušalice Aplikacija koja dolazi predinstalirana na odabranim Galaxy uređajima sa Adroid-om 8 ili novijim Google-ovim OS-om, a uskoro će se proširiti na brojne druge Samsung-ove Gadgete, koristi Bluetooth Low Energy (BLE) i "ultra-wideband" tehnologije kako bi pomogla korisnicima u praćenju i lociranju njihovih Galaxy uređaja, kao što možete videti u ovom videu. 

Prema tvrdnji Samsunga, SmartThings Find će vam pomoći u pronalasku uređaja na mapama, čak i kada ste offline, a na Galaxy telefonima može uključiti zvonjavu ukoliko su dovoljno blizu.

Samsung kaže da će lociranje izgubljenih predmeta sledeće godine proširiti "tracking tagovima" koje ćete moći stavljati i na druge stvari poput torbi, ključeva i novčanika.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.