Kupci najviše veruju Nokia telefonima

Prema najnovijem izveštaju Counterpoint Research-a, Nokia telefoni vode na ovogodišnjoj rang-listi poverenja za Android telefone zbog bezbednosti, kvaliteta izrade i uređaja koji preporučuju kompanije. Time je Nokia već drugu godinu zaredom pretekla najveća imena u mobilnoj industriji. 

U saopštenju Nokije se posebno ističe da je u vreme kada se svet prilagodio COVID-19 vremenu, ali i cyber kriminalu, potreba za bezbednošću pametnog telefona je najvažnija, jer je 39% mobilnih korisnika imalo ugroženu bezbednost (izveštaj The Verizon Mobile Security Index Report). 

Rezultati istraživanja App Annie pokazuju da se upotreba poslovnih aplikacija povećala za 220% u prvoj polovini 2020. godine (u odnosu na 2019. godinu), dok podaci PwC-a pokazuju da se 1/5 zaposlenih oseća izloženo cyber kriminalu.

Europol-ov nedavni izveštaj o proceni pretnji organizovanog kriminala putem interneta (IOCTA) takođe je analiziralo trend rasta kriminalnih operacija povezanih sa internetom, a stručnjaci veruju kako se predviđa da će globalna potrošnja cyber bezbednosti doseći gotovo milijardu dolara u borbi protiv pretnji (Darius McDermott, FundCalibre). 

Adam Ferguson, globalni voditelj product marketinga u HMD Global-u, domu Nokia telefona osvrnuo se na rezultate Counterpoint-a: "Na početku našeg putovanja – kada smo predstavili naše prve pametne telefone 2017. godine – obećali smo čisto, bezbedno i ažurirano iskustvo korišćenja Nokia pametnih telefona. Od tada smo predvodnici u industriji i ostali smo posvećeni tome da korisnicima obezbeđujemo do tri godine mesečnih bezbednosnih ažuriranja i dve godine ažuriranja operativnog sistema, kako bi što duže mogli da uživaju u mogućnostima koje nude Nokia telefoni. Drugu godinu zaredom, istraživanje koje sprovode relevantne institucije u okviru industrije, potvrđuje našu nepokolebljivu posvećenost pružanju iskustva koje vremenom postaje sve bolje – omogućavajući da Nokia pametni telefon pruža bezbedno i pouzdano softversko iskustvo na koje zaista možete da se oslonite.".

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.