Navala na iPhone 12 Pro uzrokuje kašnjenje isporuka

Pretprodaja novih iPhone 12 i iPhone 12 Pro telefona je počela, a prema prvim informacijama, navala na Pro model je takva da će isporuke za neke kasniti. Jedna od novih boja je traženija od drugih. 

Apple je ovu jesen odlučio da začini sa čak četiri iPhone 12 modela. U prodaju će najpre iPhone 12 i iPhone 12 Pro, dok će najjeftiniji iPhone 12 mini i najskuplji iPhone 12 Pro Max stići nešto kasnije. 

iPhone 12 i iPhone 12 Pro dele 6.1-inčni ekran, Apple 14 Bionic čip ispod haube, a verovatno i bateriju s s obzirom da dele gabarite. Bateriju pune i novim Mag Safe bežičnim punjenjem, a u paketu donose samo novi kvalitetniji kabal. 

Apple se prvi odvažio na taj nepopularan potez za kojeg će drugi verovatno skupljati hrabrost do 2021. Novi dizajn, kombinacija je modernog i onog proslavljenog iz 2010. čine nove iPhone 12 modele izuzetno atraktivnim. 

Zbog ogromnih prednarudžbna isporuke iPhone 12 Pro će se sa zakazanog 23.10. razvući u novembar. Najpopularniji model je iPhone 12 Pro sa 128GB data memorije, a najpopularnija boja je Pacific Blue. Najmanje se za sada traži Product RED boja.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.