Objavljena fotografija novog Galaxy S21 modula kamere

Pre neki dan svet su obišli renderi nadolazeće Galaxy S21 serije telefona, a s obzirom na broj pregleda interes je popriličan. Danas imamo i fotografije kućišta kamere Galaxy S21 modela, koji potvrđuju dizajn prikazan na renderima. 

Po nekim izvorima, na Galaxy S21 seriju nećemo morati da čekamo još dugo. Tačnije čekaćemo kraće od onog na što smo od Samsung-a do sada navikli. Samsung će navodno ciklus još skratiti i naslednike Galaxy S20 serije, ma kako se oni zvali, predstaviti već u januaru. Možda i najveća promena biće modul kamere na leđima koji se dodatno približava ivici. 

Imaće donekle neobičan oblik, mada ne baš tako neobičan kao novi Space Ring, kojeg je Huawei predstavio na Mate 40 seriji. Ovde vidimo kućište trostruke kamere sa otvorima objektiva postavljenih jedan iznad drugog. Ako ćemo suditi po ranije objavljenim renderima, ovde gledamo u ono što će biti kamera Galaxy S21 telefona. 

Galaxy S21 Ultra imaće nešto širi modul sa još, jednom kamerom više. Prema neslužbenim informacijama možemo da očekujemo Galaxy S21 sa 6.2″ ekranom dok će S21 Ultra imati ekran dijagonale 6.7-6.9″. 

Oba će opet dobiti punch hole selfie kamere jer Samsung navodno još nije zadovoljan dostupnim rešenjima selfie kamere ispod ekrana. Šta će novi Galaxy S21 sve moći ovim novim kamerama, je nešto što ćemo tek da saznamo.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.