OnePlus 8 i 8 Pro dobili službeni Android 11

Nakon više od mesec dana beta testiranja, OnePlus 8 i 8 Pro telefoni sada dobijaju i službenu OxygenOS 11 nadogradnju sa Android-om 11 i pregršt novosti. 

OnePlus je mnoge najpre razljutio jer su u novom OxygenOS-u pronašli brojne vizuelne elemente jasno pozajmljene od Samsung-ovog One UI interfejsa. Nakon tog inicijalnog besa, deluje da je sve prihvaćeno jer značajno olakšava upravljanje uređajem jednom rukom. 

Osim pomeranja interaktivnih elemenata interfejsa niže i bliže palcu, OxygenOS 11 donosi i neke značajne novosti u interfejsu kamere, sistemu obaveštenja i tamnog načina. 

Naime, dark mode je dobio opciju automatskog uključivanja zavisno o dobu dana, a toliko željeni Always ON prikaz takođe je konačno implementiran. 

Bilo kako bilo OnePlus opet prvi među velikim igračima svoj aktuelni flagship ažurira na najnoviji Android, a u sledećim nedeljama će ažurirati i starije uređaje. Potvrđeno je da će OxygenOS 11 dobiti i OnePlus 7T Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7Pro, OnePlus 7, OnePlus 6T, OnePlus 6 i OnePlus Nord. 

Nadolazeći OnePlus 8T, izlazi sa Android-om 11 out-of-the-box.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.